Stokke Dyrepensjonat

Stokke Dyrepensjonat ligger landlig til på Stokke i Vestfold, bare 30 minutter i bil fra Tønsberg. Pensjonatet har ønsket hunder og katter velkommen til et trygt, koselig opphold i over 20 år. De fleste ansatte har vært med pensjonatet siden starten og besitter enormt med kunnskap om både ulike hunde- og katteraser. Pensjonatet ligger i et skogfelt og hele området er trygt inngjerdet. Nærheten til skog og natur gir dyrene som besøker pensjonatet en unik mulighet til å være i kontakt med naturen. Store luftegårder gir dyrene gode muligheter for lek og trim.

Hundepensjonat

Stokke Dyrepensjonat er inndelt i tre ulike avdelinger og alle avdelingene har installert egne varmepumper, brannalarmer og slukningsanlegg. Varmepumper og et topp moderne ventilasjonsanlegg gjøre at alle avdelinger tilbyr god luftsirkulasjon og jevn temperatur hele året. Ved avdeling 1 er det plass til 13 hunder og avdelingen er tilpasset små hunder, valper og eldre hunder, som alle ofte trenger litt ekstra oppmerksomhet og stell.

Avdeling 2 kan innlosjere totalt 15 hunder og beregnet på hunder av større raser som krever ekstra plass både inne og ute. Alle hunder ved avdeling to har fri tilgang til et enormt lufteområde.

Avdeling 3 hos Stokke Dyrepensjonat tilbyr plass til 8 hunder. Denne avdelingen brukes for det meste til hunder med atferdsproblemer, eller hunder med sosial angst. Alle hunder i avdeling tre har tilgang på sine egne private luftegårder. Luftegårdene ligger side om side, så dyrene kan sosialiser noe om de selv ønsker det. De ansatte ved Stokke Dyrepensjonat har alle lang erfaring med hunder med ulike atferdsproblemer og du som kunde og eier kan føle deg trygg på at hunden din er i trygge hender under et opphold hos Stokke Dyrepensjonat.

Hunderommene

Alle rommene ved Stokke Dyrepensjonat har mindre, helt private luftegårder. Gårdene er åpne for hundene døgnet rundt og rengjøres to ganger daglig. På vinterstid vil lukene til luftegården lukkes på kveld og natt for å sikre en god temperatur innendørs. Alle rommene er bygd med tanke på hundens sikkerhet og alle rom kommer med egen seng og lyset i rommet vil kun slå seg på om hunden blir aktiv. Om hunden din for det meste ønsker å oppholde seg i sitt eget private rom, vil de ansatte sørge for at den luftes alene sammen med en ansatt. Stokke Dyrepensjonat tilbyr også dobbeltrom for kunder som ønsker å innlosjere to hunder, men to fremmede hunder vil aldri bli plassert i samme rom.

Luftegårder

Stokke Dyrepensjonat har tre ulike luftegårder, som alle tilbyr godt med boltreplass for både store og små hunder. Alle gårdene er bygd med tanke på hundens sikkerhet og det er ikke mulig for hunden å klatre over gjerdet eller grave seg under. Gårdene har ulike leker som oppfordrer hundene til aktivitet og lek.

Kattepensjonatet

Kattepensjonatet ved Stokke Dyrepensjonat har plass til opp til 12 katter til enhver tid. Kattepensjonatet ligger totalt adskilt fra hundepensjonatet og dyrene har ingen form for kontakt. Alle katter innlosjeres i egne private rom som alle inneholder seng, klatrestang, kattedo og leker. Alle rom kommer med egen luftegård som inneholder ulike klatremuligheter. Alle luftegårdene er dekket med tak, så det er ingen mulighet for at en katt kan stikke av. Alle katter får flere ganger pr. dag mulighet for å komme ut i et større inngjerdet anlegg hvor de kan sosialisere med andre katter og de ansatte. Det store fellesområdet er satt opp med tanke på å gi kattene et så naturlig miljø som mulig, så derfor er det både trær, busker og muligheter for å prøve ut jaktinstinkter på skogmus og andre byttedyr. Pensjonatet har også egne rom for eldre katter og kattunger.

Stokke Dyrepensjonat er et dyrepensjonat som vet å legge tilrette for ditt dyrs naturlige adferd.