Randaberg Dyrepensjonat

Randaberg Dyrepensjonat er et offentlig godkjent dyrepensjonat for hund og katt. Siden 2004 har vi ønsket hunder, katter og reptiler velkomme til et trivelig og trygt opphold her på Randaberg. Hos oss står sosialisering og trygghet øverst på agendaen. Vi mener et opphold hos oss skal være som en ferie for dyrene. Det å plassere sitt kjæledyr på et dyrepensjonat, er en unik mulighet for dyret til å kunne integrere med andre dyr. Det er ekstremt viktig både for hunder og katter at de føler seg trygge rundt andre dyr og at de får utviklet sine naturlige instinkter. Derfor legger vi her hos Randaberg Dyrepensjonat ned mye tid på sosialisering og vi har kun ansatte med lang erfaring. Vi har i tillegg egne ansatte som har studert dyreatferd og er således meget godt rustet til å hjelpe dyr og eiere som opplever problemer i hverdagen.

Innlosjering og registrering

Alle nye kunder hos Randaberg Dyrepensjonat må registrere seg med opplysninger om dyret og eieren. Vi krever også at alle nye kunder fremlegger dokumentasjon på at dyret har mottatt alle pålagte vaksiner. Om man ønsker å innlosjere et dyr som er for ungt til å ha mottatt alle vaksiner, eller man trenger en booster sprøyte, kan Randaberg Dyrepensjonat være behjelpelig. Om man bestiller innlosjering i god tid, kan vi sørge for at vår lokale dyrlege er tilstede ved innlosjering. Har du en hund eller katt med atferdsproblemer, er ikke det noe hindring for et opphold ved Randaberg Dyrepensjonat. Heller tvert i mot. Alt vi krever er at du og dyret besøker oss noen dager før oppholdet skal starte. Slik får våre ansatte en mulighet til å bli kjent med dyret og atferdsproblemene, samtidig som dyret blir introdusert for sine nye omgivelser med deg som eier tilstede. I de aller fleste tilfeller vil ikke Randaberg Dyrepensjonat kreve ekstra betaling for å innlosjere et dyr med atferdsproblemer, men i spesielle tilfeller kan det være aktuelt. Om du som eier ønsker at vi aktivt skal jobbe med dyrets problemer i perioden det er hos oss, vil pris for dette arbeidet avtales i hver enkelt situasjon. Vårt arbeid med endring av dyrs atferdsproblemer inkluderer alltid 1-3 timer hvor eier jobber sammen med våre ansatte, slik at de selv kan fortsette arbeidet når de kommer hjem.

Våre fasiliteter

Hele anlegget på Randaberg Dyrepensjonat er laget slik at dyrene skal kunne sosialisere så mye som mulig. Dette går dog på ingen måte ut over dyrets egne private sfære. Alle dyrene har sitt eget private bur med soveplass og mat og vann. Om et dyr ikke ønsker å sosialisere med de andre dyrene, vil våre ansatte sørge for at dyret får muligheten til å nyte luftegården enten alene, eller sammen med færre dyr i slengen. Alle våre private avlukk rengjøres 2 ganger hver dag og alle har brannalarm og automatisk slukningsutstyr installert.

Våre tjenester

I tillegg til innlosjering kan vi ved Randaberg Dyrepensjonat tilby vask og stell, besøk av dyrlege (må forhåndsbestilles), atferdstrening og microchipping.

Bestill i tide

Ved Randaberg Dyrepensjonat kan vi losjere inntil 50 hunder, 80 katter og opp til 40 reptiler. I høysesong som sommer, jul og påske, vil vi prioritere innlosjering av eksisterende kunder og kastrerte hunder. Kastrerte hunder har lettere for å omgås andre og gir mindre konflikter.

Reptiler

Randaberg Dyrepensjonat er et av meget få pensjonater i regionen som kan tilby trygg innlosjering av reptiler. Vi har egne ansatte som har lang erfaring med ulike reptilraser og lokal dyrlege har lang erfaring med behandling av reptiler. Det er selvsagt enkelte reptiler vi ikke kan tilby plass. Vi anbefaler derfor alle med reptiler at de kontakter oss i god tid før de trenger innlosjering. Vi vil i den grad det er mulig, gjøre vårt for å tilrettelegge for alle typer reptiler.