Om Trofast Dyrepensjonat

Trofast Dyrepensjonat ble etablert i 1998 av Tor Egil Berntsen, som har over 30 års erfaring innen dyrehold og besitter utstrakt kunnskap om hold av hund og katt. Pensjonatet ligger i Brandbu i Gran kommune, ca. 60 minutter fra Oslo. Pensjonatet har god kapasitet og kan til enhver tid ha omkring 60 hunder og 140 katter trygt innlosjert. Hele pensjonatet ble ombygd i 2015/2016 og fremstår i dag som et topp moderne dyrepensjonat. Ved Trofast Dyrepensjonat står dyrenes trivsel og helse alltid i førersetet. Vi har store landlige omgivelser hvor både hunder og katter som er innlosjert hos oss får daglig trim og lek. Alle våre hundegjester luftes fire ganger daglig og alltid i grupper av arter som går godt overens. Alle lufteturer overværes av minst to ansatte fra Trofast Dyrepensjonat i fall hundene skulle bestemme seg for å ikke gå overens. I tillegg til store landområder hvor hundene alle får rast godt av seg, er de resten av dagen innlosjert i private avlukk med en egen privat luftegård på 15 kvm. Luftegården rengjøres to ganger hver dag. Alle katter som sjekker inn ved Trofast Dyrepensjonat, vil bli innlosjert i private avlukk som alle inneholder soveplass, klatreblokker og en privat luftegård på 8 kvm. Alle katter luftes også på et stort inngjerdet område 4 ganger daglig.

Spa-avdeling

Trofast Dyrepensjonat tilbyr i tillegg til innlosjering, sin egen spa-avdeling hvor dine kjære firbente venner kan kose seg med vask og stell etter alle kunstens regler. Spaet er fullt utstyrt med spesialutstyr slik at hunden din kan føle seg trygg og rolig under behandlingen. Vi tilbyr blant annet vask med Aloe Vera masserende Hydro bad, trim av klør, rengjøring av ører og forsiktig analrengjøring for å sikre at dyret lukter godt og unngår ubehag med bakterieoppsamling. Etter vask og stell kan alle dyrene slappe av i vårt luksuriøse varmluftsanlegg, hvor dyret tørker uten å bli utsatt for bråkete intrusive fønere. Etter et opphold hos Trofast Dyrepensjonat, vil ditt kjære kjæledyr komme hjem ren, søt og godluktende. Vårt spa-anlegg er også åpent for kunder som ikke har bestilt innlosjering ved pensjonatet.

Sikkerhet

Trofast Dyrepensjonat vet at mange av våre kunder finner det tungt å være borte fra sitt kjære kjæledyr. Det er ikke enkelt å skulle forlate sin kjære venn og stole på at de til enhver tid er trygge og godt sett etter. Trofast Dyrepensjonat kan forsikre alle våre kunder om at vårt anlegg følger alle sikkerhetsregler som vi er pålagt av den norske stat og alle våre inngjerdinger har brannalarm og sprinklersystem installert. I tillegg har alle private luftegårder en egen port som åpnes automatisk om brannalarmen skulle gå. Porten vil åpnes og dyrene kan ta seg trygt bort fra huset og over til et sideliggende innredet uteområde.

Følg dyret ditt på smarttelefon

Alle inngjerdinger hos Trofast Dyrepensjonat har installert webkamera som våre gjester kan besøke via pc eller smarttelefon. Mot et lite tillegg i prisen kan vi også installere et webkamera i dyrets private avlukk. Slik kan du som eier føle deg trygg på at du til enhver tid kan passe på din kjære venn. Alle webkamera er beskyttet med ulike passord for alle kunder og et passord brukes aldri mer enn en gang.

Vi håper du vil vurdere Trofast Dyrepensjonat neste gang du trenger et trygt sted for din katt eller hund. Med mange års erfaring og et flott moderne anlegg, er over 70 prosent av vårt årlige belegg fra eksisterende kunder. Vi er stolte over at så mange av våre kunder velger å la oss ta ta vare på deres dyr opp til flere ganger i året.